Tarragona, 10 d'octubre de 2015 
             Inici    Qui som?    Matrícula    Notícies    Contacta'ns
REUNIONS DE MARES I PARES D'INICI DE CURS 2015-2016
Els dies 28, 29 i 30 de setembre, a les 17:10 h, van tenir lloc les reunions de mares i pares d'inici del nou curs 2015-2016. Les reunions començaren, cada dia, a la sala d'actes del col·legi amb la presentació, en un primer moment, de l'equip directiu i l'equip docent de cada etapa escolar, i de les línies pedagògiques generals del curs. Després van continuar a les aules amb els respectius tutors, amb una molt bona assistència de mares i pares del centre.
Continua llegint...
SEGUIU-NOS AL TWITTER, AL FACEBOOK I INSTAGRAM
Si voleu estar al minut, a l'hora i al dia de totes les notícies que es generen al voltant del nostre col·legi, seguiu-nos al compte de Twitter @dominiquesTGN, de Facebook a Dominiques de Tarragona, 329 anys educant o Col·legi Sant Domènec-Dominiques Tarragona, i a Instagram a DominiquesTarragona. ANIMEU-VOS I ESTAREU AL DIA! Continua llegint...
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA 2015-16
L'AMPA de l'escola ha publicat el catàleg d'activitats extraescolars per a l'alumnat del centre aquest curs 2015-2016. Les inscripcions comencen dilluns 21 de setembre, a la tarda, i s'allargaran fins al dia 30. Trobareu el catàleg a l'espai virtual de l'escola CLICKEDU. Les activitats començaran el proper mes d'octubre, i destaquen el futbol sala, bàsquet, natació, multiesport, patinatge en línia, dansa, robòtica i cross per a pares i mares amb els seus fills. Continua llegint...
EL PROJECTE D'AGERMANAMENT DEL COL·LEGI AMB EL NEPAL REP EL PREMI JOSEP VIVES I CIURANA DE L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Divendres 21 de novembre el col·legi va rebre el Primer Premi d'Educació Josep Vives i Ciurana pel nostre projecte solidari i de llengües ESCOLA AGERMANADA amb Dhuskun del Nepal.
El premi fou recollit de mans de la consellera d'Educació de l'Ajuntament Sra. Carme Crespo pels alumnes que són consellers municipals infantils que representen el nostre centre i les mestres del projecte Loli Melero i Roser Vendrell.
Continua llegint...
 © Col·legi Sant Domènec de Guzman, Rovira i Virgili 16 de Tarragona.    Telèfon 977 21 61 51.