Tarragona, 1 d'octubre de 2014 
             Inici    Qui som?    Matrícula    Notícies    Contacta'ns
HAN COMENÇAT LES CLASSES DE LA NOVA ESCOLA D'IDIOMES
Dilluns 29 de setembre van començar les classes de la nova escola d'idiomes Sant Domènec-Activa de llengua anglesa, a les 5 de la tarda.
Hi ha 10 grups distribuïts entre dilluns i dijous. Per saber els horaris de cada curs, cliqueu Continua llegint...
NOU CURS I CALENDARI DE REUNIONS INFORMATIVES DE MARES I PARES 2014-2015
Per tal d'informar, a totes les famílies del centre, sobre l'organització del nou curs escolar, s'han convocat les Reunions informatives de mares i pares 2014-2015 que s'aniran realitzant al col·legi.

Per conèixer els dies de reunió, entreu dins d'aquesta notícia clicant Continua llegint...
VIATJA AL TEU INTERIOR, LEMA DEL CURS 2014-2015
Per aquest curs, que ja ha començat amb tota normalitat, es proposa un nou lema per a que faci de fil conductor a tot el projecte educatiu que s'anirà desplegant al llarg dels mesos: Viatja al teu interior!. Una proposta innovadora i creativa per educar la interioritat, per educar les emocions. Continua llegint...
NOU SERVEI DEL COL·LEGI: CUINA PRÒPIA PER AL MENJADOR ESCOLAR
Estem d'enhorabona: a partir d'aquest nou curs escolar 2014-2015 el col·legi comptarà amb el servei de cuina pròpia per al menjador escolar.
Durant l'estiu s'han fet les obres d'adequació, i ara el centre compta amb una moderna cuina on, diàriament, es cuinaran els menús servits al menjador. Continua llegint...
NOTÍCIA A TAC 12 TV SOBRE EL PROJECTE D'INNOVACIÓ APS AMB LES ALZINES
En l'acte de presentació del nou projecte d'innovació pedagògica Aprenentatge-Servei que va tenir lloc al col·legi el passat dimecres 11 de juny, van estar presents les càmeres de TAC 12 TV.

Si voleu veure el vídeo de la notícia cliqueu aquí. Continua llegint...
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D'INNOVACIÓ PEDAGÒGICA APRENENTATGE-SERVEI DEL COL·LEGI
El passat dimecres 11 de juny es presentà al col·legi el Projecte d’innovació pedagògica Aprenentatge-servei (APS) en conveni de col·laboració amb la residència de la tercera edat Les Alzines, de Tarragona.

El projecte de l’escola ha portat el lema “Grans persones, grans experiències”. Continua llegint...
PROGRAMA DEL PROJECTE D'AGERMANAMENT AMB EL NEPAL A TAC 12 TV
Durant el curs s'han fet diverses activitats del projecte d'ESCOLA AGERMANADA amb Dhuskun del Nepal. Per al programa EL CLUB DELS TARRACONINS, de TAC 12 TV, van gravar les activitats que van fer els alumnes de 4t de Primària del col·legi el trimestre passat.

Si voleu veure el vídeo d'aquest programa cliqueu aquí. Continua llegint...
EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT ENS DISTINGEIX COM A CENTRE DE QUALITAT
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha atorgat al nostre col·legi un diploma per, citant textualment, la contribució a la millora de la qualitat a l'educació com a centre que ha certificat el seu sistema de gestió per a tots els seus ensenyaments segons la norma UNE-EN ISO 9001:2008. Cal recordar que el nostre centre es va certificar l'any 2009, i cada curs renova el segell de Qualitat passant auditories internes i externes. Continua llegint...
 © Col·legi Sant Domènec de Guzman, Rovira i Virgili 16 de Tarragona.    Telèfon 977 21 61 51.