ACTE: L'ESCOLA, UN LLOC PER VIURE I APRENDRE

Dimarts 24 d'octubre, a les 17:05 h, tindrà lloc l'acte "L'Escola, un lloc per viure i aprendre" per a totes les mares, pares i mestres del col·legi, a la sala d'actes. Aquest acte consistirà en:

  1. Benvinguda per part de la direcció del centre.
  2. Presentació dels resultats de les proves de Competències Bàsiques 2017 del Departament d'Ensenyament, a càrrec de l'inspectora del centre, Sra. Rosa M. Codines.
  3. Xerrada "Amb R de respecte", a càrrec del Sr. Juanjo Fernández, sobre la prevenció i detecció de l'assetjament escolar, i saber que tots podem fer moltes coses en el terreny de la prevenció i de l'actuació detectant, identificant, ajudant, prenent posició... i sobretot, educant els fills també des de l'exemple personal.
  4. Cloenda de l'acte amb berenar i brindis pel nou curs escolar amb tots els assistents.

Hi haurà servei de guarderia per a tots els alumnes que ho necessitin des de la llar a 2n d'ESO.

Us recomanem molt aquest acte, primer perquè conegueu de mà de la Inspecció d'Ensenyament quins resultats acadèmics estan tenint els alumnes de la nostra escola i per gaudir, com cada any, de les reflexions i experiències en el món de l'educació dels fills, amb el característic toc d'humor del conferenciant Juanjo Fernández. No hi falteu: l'escola és un lloc per viure i aprendre tots, tant els alumnes com també els mestres i famílies.    

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR 2017-2018

Hem començat el nou curs escolar 2017-2018 a totes les etapes educatives de l'escola: infantil, primària i secundària, amb molta alegria de retrobar-nos companys d'aula i professorat.

Com a novetats organitzatives d'aquest curs us anunciem que:

- Els alumnes de P-4 anys canvien la seva porta d'entrada i sortida de l'escola: ho faran sempre per la mateixa porta de P-3, al carrer Rovira i Virgili número 12.

- Els alumnes de 5è i 6è de Primària també canvien de porta d'entrada i sortida de l'escola: ho faran per la porta verda del pati com tota la resta de cursos de Primària. Per tant, ja no entraran ni sortiran per la porta lateral de la capella de l'escola.

També us recordem que els alumnes d'ESO tenen un canvi horari:

- Tota la setmana entren a les 8 h del matí com sempre, però dilluns, dimarts i dijous sortiran a les 13,20 h, i aquestes tardes entraran per la tarda a les 15 h, acabant les classes a les 17 h. LA NOVETAT ESTÀ en els dimecres i divendres, quedant l'horari de la manera següent en aquests dos dies:

* Matins, de 8 a 14,20 h

* Tardes: no hi ha classe.

Finalment recordar-vos que els despatxos de secretaria i administració atendran tots els matins de 9 a 13 h, i les tardes de 17 a 18 h excepte els divendres, que per la tarda estaran tancats.

BON INICI DE CURS!!!