VOLS CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE D'ESCOLA FAMILIAR, PROPERA I INNOVADORA?

El proper curs 2018-2019 volem comptar amb VOSALTRES com a família, i sobretot amb el vostre fill i filla. Si voleu conèixer què és el que proposem als nens i nenes des d'un any fins als setze, per preparar-los de cara a que es desenvolupin a la societat adulta amb bones competències acadèmiques, socials i de valors, us convidem a que ens visiteu per decidir si voldríeu formar part el proper curs escolar del nostre projecte d'escola. Innovació, familiaritat, interioritat i relaxació, idiomes, esports, música i art, cultura tradicional, qualitat d'ensenyament... són els trets que ens identifiquen com a institució educativa a la ciutat de Tarragona. Disposem de llar d'infants, infantil, primària i ESO i, el que és important, un equip humà disposat a que els vostres fills i filles s'emocionin i aprenguin amb nosaltres.

No deixeu que us ho expliquin i veniu a conèixer-nos. EMOCIONA'T I APRÈN a la nostra escola, EMOCIONA'T I APRÈN a l'escola Sant Domènec de Tarragona.

Si voleu més informació i concertar una visita personalitzada, podeu trucar al telèfon 977 21 61 51 i demanar per secretaria, enviar-nos un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o accedir a aquest formulari. Estarem encantats de rebre-us personalment a l'escola en qualsevol  dia i hora.

Més endavant publicarem la data de la JORNADA DE PORTES OBERTES 2018 que s'organitzarà un dissabte al matí. Properament donarem informació detallada d'aquest esdeveniment.

El curs vinent us volem amb nosaltres: no hi falteu!!!  Però primer, veniu a veure'ns i parlem d'educació, d'emocions, de cultura, d'art, i sobretot, veniu a parlar del futur de la vostra filla i del vostre fill.