El període de preinscripció al segon cicle d’educació Infantil (parvulari) Primària i ESO per al proper curs 2017-2018 serà entre els mesos de febrer i març, com acostuma a ser normalment. És el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya qui aprovarà les dates, i un cop fet es farà publicitat. Però si voleu conèixer la nostra escola per a futures matrícules a partir del 8 de gener de 2018, podeu concertar visita trucant al telèfon 977.21.61.51 o escrivint un missatge al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La direcció del centre us atendrà i us donarà hora de visita ajustant-se al vostre horari. Serà una jornada de PORTES OBERTES individualitzada, en la que podreu entrar a les aules, veure com s'estan fent les classes i parlar amb el professorat.

D'aquesta manera coneixereu de primera mà un col·legi amb una llarga i fecunda història a Tarragona (acreditada per la MEDALLA D’ARGENT de la ciutat atorgada per l’Ajuntament l’any 2002) i que treballa amb paràmetres de Qualitat ISO 9001:2008 (certificació obtinguda l’any 2009 per l’empresa TÜV RHEINLAND). Un centre que busca l'excel·lència educativa amb projectes d'innovació pedagògica com l'estimulació primerenca a educació infantil, l'aprenentatge-servei a totes les etapes, l'escola multilingüe i la robòtica entre d'altres.

Des del mes de gener de 2014, el centre ha rebut també una distinció, atorgada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, com a Centre que contribueix a la Qualitat en l’Ensenyament, i a l’inici del curs 2014-2015 va rebre el primer premi del certamen PREMIS D’EDUCACIÓ JOSEP VIVES I CIURANA, que atorga l’Ajuntament de Tarragona als centres amb projectes innovadors i de gran repercussió en l’educació ciutadana, social i cultural. I ha anat rebent altres mencions importants en el món cultural, social i educatiu.

El curs 2015-2016 el centre va rebre la distinció d'ESCOLA VERDA atorgada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i la distinció com a Escola Promotora dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

La preinscripció per a la llar d'infants (1 i 2 anys) ja està oberta i, per tant, podeu passar per secretaria a formalitzar la reserva de plaça per al proper curs 2018-2019 i demanar visita personalitzada amb la direcció de la llar.

Al col·legi de les Dominiques de Tarragona TOTS SOM, FEM, ENS SENTIM ESCOLA, i us diem: fes-la teva! Veniu a conèixer-nos i, si voleu, matriculeu-vos amb nosaltres!

 

 

Aquí podeu descarregar més informació sobre el nostre centre educatiu:

Tots som, fem, ens sentim escola

El nostre projecte d'escola

Missió del centre

El col·legi al diari Més Tarragona

 

.